Lahden MM-kisamajoituksen tarjoaminen on räjähtänyt käsiin. Olemme tehneet Lahteen 50 Premium-sopimusta, mikä tarkoittaa sitä, että huolehdimme siivouksesta, majoituksen tarjoamisesta ja avaintenluovutuksesta paikallisten asunnonomistajien kanssa. He saavat korkeaa tuottoa tekemättä mitään. 

 

Tarjonta on ylittänyt kaikki odotukset ja joudummekin valitettavasti ilmoittamaan, että kapasiteettimme takia voimme ottaa enää kymmenen nopeinta Premium-kohdetta vastaan.

 

Haluamme kuitenkin muistuttaa, että kisamajoitusta voi tarjota nettipalvelussa itsenäisesti. Kuka tahansa voi tehdä ilmaisen ilmoituksen ja huolehtia itse asuntonsa vuokrauksesta. Lahden asuntojen lisäksi olemme saaneet paljon asuntoja vuokralle myös pääkaupunkiseudulle.

 

Forenomin toimitusjohtaja Johannes Kangas kommentoi: "Forenomilla on Lahdessa 40 asuntoa ja 140 aparthotellihuonetta. Aparthotelli on jo tässä vaiheessa myyty loppuun. Friday Flats on hyvä kanava yksityisille asunnonomistajille, sillä he voivat osallistua talkoisiin ja saada näin helppoa rahaa. Viime kisojen aikana meiltä vuokrattiin Vantaalta asti asuntoja, koska Lahdessa loppuivat paikat." 

 

 

Tai toimi ripeästi ja hae Premium-paikkaa veli-pekka@fridayflats.com