Suomalainen Friday Flats mahdollistaa uuden, vaivattoman tavan tienata vuokraamalla asuntonsa. Houkuttelevaksi palvelun tekee se, että sen avulla on mahdollista tienata lyhyessä ajassa sievoisen summan tekemättä juuri mitään vuokraustoiminnan eteen.

Friday Flatsin tarjoaman Premium-palvelun avulla asunnon omistaja voi ulkoistaa vuokranantajan tehtävät ammattilaisen käsiin.

Premium-mallissa huolehdimme kaikista asunnon vuokrauksesta koituvista töistä, kuten lakanoiden vaihdosta, siivouksesta ja vieraan vastaanotosta.

Huolehdimme puolestasi kaikesta

Premium-palveluun kuuluu

  • asunnon siivous ennen vieraiden saapumista
  • vieraiden vastaanotto ja avainten luovutus
  • ohjeistus asunnon ja kodinkoneiden käytöstä
  • asuntokohtaisten sääntöjen läpikäynti vieraiden kanssa
  • lopputarkastus ja siivous.

Friday Flatsin juuret ovat vuosikymmenen ajan majoituksia välittäneessä Forenomissa.

Paljonko Premium-mallilla voi tienata?

Veloitamme 30% vuokrauksesta saadusta tuotosta. Tuotto tarkoittaa summaa, joka jää käteen, kun majoitustoiminnasta syntyvät kulut on katettu. Käytännössä saat tilillesi noin 60% summasta, jonka vieras majoituksestaan maksaa.

Premium-malli ei sisällä riskejä. Jos asuntosi jää jostain syystä vuokraamatta, sinulta ei veloiteta mitään. Parasta on, että Premium-mallissa voit aidosti tienata kuluttamatta aikaasi vuokraustoimintaan.

Pidämme sinut jatkuvasti ajan tasalla asuntosi majoitustilanteesta, olitpa missä päin maailmaa tahansa. Tuotot siirtyvät tilillesi kerran kuukaudessa.

Markkinoimme asuntoasi puolestasi

Myös meidän tavoitteemme on, että asuntosi tuottaa mahdollisimman hyvin. Niinpä markkinoimme asuntoasi puolestasi. Verkostomme kautta asuntosi saa laajaa näkyvyyttä, kun ihmiset ympäri maailmaa etsivät majoitusta alueellasi.

Näin aloitat asunnon vuokraamisen Premium-palvelussa

  1. Lisää asuntosi Friday Flatsiin - se kestäää pari minuuttia
  2. Lähetä Veli-Pekka Pulkkiselle viesti, jossa kerrot olevasi kiinnostunut Premium-mallista.
    veli-pekka[at]fridayflats.com

Lisätietoja Premium-palvelusta saat e-kirjasta täältä.

Olen kiinnostunut Friday Flats Premium -palvelusta