Oletko lähdössä työkomennukselle ulkomaille? Tai onko tiedossa kenties kansainvälinen opiskeluvaihto? Onneksi olkoon. Olet hienon mahdollisuuden äärellä, mutta järjestelyt aiheuttavat luonnollisesti ahdistusta. Asuntorumba kahdessa päässä saattaa tuntua erityisen kuluttavalta kaikkien passi- ja lupa-asioiden ohella. Tämän vuoksi oma koti Suomessa jää usein seisomaan tyhjilleen, sen sijaan että siitä voisi saada arvokasta vuokratuloa. Ei hätää, nyt voit vuokrata asuntosi Friday Flatsille helposti ja pitää taloutesi vakaana ulkomailla asuessasikin. 

 

Miten Friday Flats voi auttaa sinua?

 

Friday Flats vuokraa asuntosi puolestasi. Ilmoitat vain päivämäärät poissaoloajallesi ja luovutat meille vara-avaimet. Hoidamme kaiken asunnon siivouksesta majoittujien etsimiseen, joten voit rauhassa lähteä ulkomaille ilman ylimääräisiä huolia. Toimimme yhteistyössä majoitusyhtiö Forenomin kanssa, jolla on suuri yritysasiakkaiden verkosto käytössään.

 

job abroad

 

Mitä palvelu maksaa? 

 

Friday Flats veloittaa tapauskohtaisesti noin 30 prosenttia toteutuneesta tuotosta. Toisin sanoen, mikäli asuntoon ei tule varauksia, et myöskään maksa mitään. Mikäli majoitusjaksoja on useampi peräkkäin, käymme aina siivoamassa asunnon seuraavaa vierasta varten. Tämä mahdollistaa korkeamman käyttöasteen.

 

Miten saan palvelun käyttööni?

 

Laita sähköpostia veli-pekka@fridayflats.com