Luottamuksella on merkitystä

Friday Flatsilla useita vieraiden ja majoittajien välistä luottamusta tukevia elementtejä. Sähköpostiosoitteet ja puhelinnumerot on varmennettu. Kohteet saavat arvosteluja, joita majoittaja ei pääse muokkaamaan tai poistamaan. Sekä majoittaja että vieras odottavat toiselta asiallista profiilikuvaa. Facebook-tilin kytkeminen Friday Flats-tiliin luo profiilistasi edelleen luotettavamman.

 

Maksaminen

Voit maksaa joko PayPalilla tai luottokortilla (Visa, American Express, Mastercard, Discover). Veloitukset tapahtuvat euroissa (€).

Kuten useimmat modernit digipalvelut, maksujen varmistus tapahtuu ulkoisessa maksupalvelussa, eikä Friday Flats tallenna esimerkiksi luottokorttitietoja. Varausvaiheessa tilille tehdään katevaraus. Tiliä veloitetaan vasta majoittajan hyväksyessä varauksen (instant booking-kohteissa välittömästi). Jos majoituspyyntö vanhenee, peruuntuu tai sitä ei hyväksytä, katevaraus mitätöidään eikä tiliä veloiteta. Isäntä saa maksun hyväksytystä varauksesta kahden päivän kuluttua majoituksesti alkamisesta.

Majoituksen ostaminen palvelun ohi on riski sekä vieraille että majoittajille. Friday Flats tarjoaa turvallisen kauppaympäristön, jossa sekä vieraat että majoittajat saavat korvauksen väärinkäytöstapauksissa.

 

Vinkkejä vieraille

Tulosta tai tallenna varaustiedot
Matkustaessasi paikalle, varaustietojen on hyvä olla saatavilla. Tärkein tieto on majoittajan puhelinnumero, joka voi olla tarpeen jos esim. myöhästyt sovitusta saapumisajankohdasta. Katuosoite ja kartta johdattavat perille.

Muista tahdikkuus
Muista huomioida paitsi naapurit, myös majoittajasi - erityisesti jos kyseessä on asunnon omistaja. Jakamistalouteen pohjautuvissa palveluissa (kuten Friday Flats) vaikkapa reklamointi ei ole tyypillinen sanavalinta.

Pidä paikat puhtaana
Jätä asunto samanlaiseen kuntoon kuin saapuessasi, etenkin jos maksuun ei sisälly eriteltyä siivousmaksua. Kyseessä on todennäköisesti jonkun koti tai asunto:)

Dokumentoi mahdolliset yllätykset
...heti saavuttuasi, mieluiten valokuvaamalla. Jos esimerkiksi näkemäsi valokuvat, varustelista ja kuvaukset eivät vastaa lainkaan todellisuutta, ota meihin yhteyttä.

 

Peruutukset ja maksun palautus

Jos päätät peruuttaa varauksen vieraana, laita meiliä osoitteeseen support@fridayflats.com. Kohteen peruutusehdot ovat näkyvillä kohteen sivulla. Vaihtoehdot ovat:

Joustava
100%, jos vieras tekee peruutuksen vähintään viikkoa ennen majoituksen alkua
50%, jos vieras tekee peruutuksen vähintään kahta päivää ennen majoituksen alkua

Kohtuullinen
100%, jos vieras tekee peruutuksen vähintään kuukautta ennen majoituksen alkua
50%, jos vieras tekee peruutuksen vähintään kahta viikkoa ennen majoituksen alkua

Turvallinen
100%, jos vieras tekee peruutuksen vähintään kahta kuukautta ennen majoituksen alkua
50%, jos vieras tekee peruutuksen vähintään kuukautta ennen majoituksen alkua

Täsmällinen
50%, jos vieras tekee peruutuksen vähintään kahta kuukautta ennen majoituksen alkua