Vieraille suunnatut vinkit

Ensi kertaa isännäksi ryhtyvän kannattaa lukaista läpi vieraille suuntaamamme vinkit.

 

Maksuliikenne

Independent-kohteiden maksuliikennettä voit hoitaa ja tarkkailla verkkopalvelussa itse. Vieraiden maksut kilahtavat Friday Flats-tilillesi tilillesi 2 päivää vierailun päätyttyä. Saat maksut valitsemallesi pankki- tai PayPal-tilille tekemällä nostoja Friday Flatsista. Premium-kohteiden majoitustuotot taas tilitämme sinulle Premium-sopimuksessa määrittelyllä tavalla.

 

Kohteen hallinnointi

Listaamisvaiheessa kohteen tiedot tulee usein syötettyä pikaisesti. Profiilia kannattaakin täydentää myöhemmin: parempia valokuvia, tarkempi kuvaus, täydentyvä varustelu. Kohdetta ei voi teknisistä syistä kokonaan poistaa, mutta tarvittaessa voit perua julkaisun tai arkistoida kohteen kokonaan (jolloin sitä ei voi enää palauttaa). Premium-kohteet puolestaan siirtyvät tiimimme hallinnoitavaksi.

 

Kohteen varustelu

Hyvä majoituskokemus koostuu lukuisista pienistä tekijöistä. Varustelulle matkailijat asettavat yleensä samanlaisia odotuksia kuin mihin he ovat kotonaan tottuneet. Kaikkia kaappeja ei ole tarpeen tyhjentää, mutta huomioithan että vieraallesi on varattu ainakin muutamien hyllyjen verran kaappitilaa.

Tässä lisäksi tarkistuslista, jonka avulla varustelua on helppo täydentää ennen majoituksen alkamista:

-Liinavaatteet: lakanat, iso pyyhe, pieni pyyhe
-Keittiö: astiapyyhe, pesuaine ja harja; koneastianpesutabletit (jos kohteessa pesukone, roskapussit, talouspaperi, leivinpaperi, suodatinpussit (jos kohteessa kahvinkeitin)
-Hygienia: WC-paperi, nestesaippua, pyykipesuaine (jos kohteessa pesukone)
-Siivous: moppi ja sanko, siivouspyyhe, rikkasetti, yleispuhdistusaine, WC-puhdistusaine
-Huolto: jatkojohto, valaisinten varapolttimot; hälyttimien, kaukosäädinten tms. varaparistot, varasulakkeet