Friday Flats on vertaisvuokrauspalvelu, jossa yksityiset ihmiset vuokraavat kotejaan lyhyiksi ajoiksi. Meillä lyhyt tarkoittaa mitä vain yhdestä yöstä vuoteen.

Omistajille tarjoamme valinnan varaa: meillä voit valita, isännöitkö itse vai jätätkö käytännön hommat meidän huoleksemme. Myös vuokra-asunto voi olla mukana Friday Flatsissa, jos olet sopinut jälleenvuokrausluvasta oman vuokranantajasi kanssa.

Majoittujille taas omistamme yhden tunnuslauseistamme: Beat the Hotel Blues. Oikeat kodit voittavat mielestämme hotellimajoituksen. Friday Flats voi tarkoittaa toista kotia työkomennuksella. Tai putkiremonttia paossa. Tai mökkilomaa uudella paikkakunnalla. Tai paikallisen näkökulmaa ulkomailla. Ja uteliaisuus vaivaa ihmistä aina – on mielenkiintoista nähdä toisten koteja, sekä naapurissa että kaukana!

Friday Flats perustettiin Virossa vuonna 2013. Nyt päämajamme on Suomessa, ja yhdessä kumppanimme Forenomin kanssa olemme pohjoismaiden johtava kodinomaisten majoituspalvelujen tuottaja. Majoitusta tarjoamme myös pohjoismaiden ulkopuolella.