kotkan_meripaivat_majoitus

JOPA 300 000 KÄVIJÄN odotetaan suuntaavan Kotkan Meripäiville heinäkuun puolessa välissä. Kesäinen viikonloppu täyttyy iloisilla tapahtumilla, huippuluokan esiintyjillä ja komeilla purjeilla, nimittäin tänä vuonna myös Tall Ships Races rantautuu kaupunkiin. Jäljelle jää vain kysymys, missä ihmiset viettävät yönsä?

Kun majoituspaikkojen kysyntä kasvaa – hinta nousee. Jos asut Kotkassa, tässä kohtaa sinä astut kuvaan. Yösijan tarpeessa on jopa kuusinkertainen väkiluku tavalliseen viikonloppuun verrattuna, mikä antaa ainutkertaisen mahdollisuuden tienata kesälomarahat tarjoamalla vieraille tyynyä pään alle.

Friday Flatsilla vuokraat asuntosi turvallisesti

FRIDAY FLATS on suomalainen verkkopalvelu, jonka avulla oman asunnon vuokraaminen on helppoa ja turvallista. Ensimmäinen askel on ilmoittaa asunto palveluumme osoitteessa www.fridayflats.com.

Voit vuokrata koko asunnon, huoneen tai vain sohvapaikan. Vieras maksaa yöpymisensä suoraan Friday Flatsiin. Saat rahat tilillesi muutamassa päivässä, joten maksuliikenteestä sinun ei tarvitse välittää.

Turvalliseksi Friday Flatsin tekee läpinäkyvyys. Kun asunnostasi kiinnostunut henkilö tekee varauksen, voit ennen hyväksymistä rauhassa tutustua hänen profiiliinsa esimerkiksi Facebook-tietojen perusteella.

Aikainen lintu madon nappaa

FRIDAY FLATSILLA asuntosi saa paljon näkyvyyttä, sillä olemme osa majoituspalveluja välittävää suomalaista menestysyritystä Forenomia. Lisäksi olemme Kotkan Meripäivien virallinen yhteistyökumppani. Asuntosi listautuu myös monen majoitusta tarjoavan verkkopalvelun hakutuloksissa.

Mitä nopeammin toimit, sen paremmat mahdollisuudet sinulla on tienata. Kotimajoitustarjonta on vielä toistaiseksi niukkaa, mutta yöpaikkoja varataan jo ja hotellit ovat täyttyneet nopeasti.

Innostuitko ideasta? Ennen kuin käyt ilmoittamassa asuntosi vuokralle, kuuntele vielä tämä.

Miksi Friday Flats on parempi kuin AirBNB

OLET EHKÄ KUULLUT AIRBNB:stä, joka Friday Flatsin tapaan mahdollistaa yksityishenkilöiden välisen vuokrauspalvelun. Vaikka palvelut pyritään hiomaan niin helpoksi kuin suinkin mahdollista, isännän tai emännän on kuitenkin huolehdittava siivouksesta, avaimen luovutuksesta ja lakanoiden pesusta.

Friday Flats Premium tarjoaa ainoana toimijana Suomessa lisäpalvelun, joka poistaa pienimmänkin vaivan harteiltasi. Premium-mallissa Friday Flatsin ammattitaitoinen henkilökunta hoitaa siivouksen ja avaimen luovutuksen puolestasi. Sinä voit lähteä vaikkapa lomalle samalla kun asuntosi takoo rahaa kotikamaralla.

Lue lisää vuokraajan oppaasta täältä.

Friday Flats on Kotkan Meripäivien virallinen yhteistyökumppani.