Friday Flats on Airbnb:n kaltainen suomalainen verkkopalvelu, jonka kautta kuka tahansa voi vuokrata kotiaan turistille tai esimerkiksi työmatkalaiselle. Omistusasunto ei ole kriteeri, sillä myös vuokralla asuvat voivat laillisesti alivuokrata osaa huoneistosta. Koko asunnon jälleenvuokraukseen vaaditaan vuokranantajan suostumus.

Jälleenvuokrauksesta kannattavaa kaikille

Friday Flatsin vuokrauspalvelu on nyt lanseerannut uuden ”FridayShare”-konseptin, jonka myötä vuokranantaja voi saada lisätuottoa vuokrakohteestaan. Vuokranantajan tarvitsee vain sallia jälleenvuokraus.

Näin se toimii

Vuokralainen laittaa asuntonsa vuokralle Friday Flatsiin esimerkiksi viikonlopun tai oman lomamatkansa ajaksi. Hän määrittää kohteelle sopivan yöhinnan ja saa näin lyhytaikaista majoitustuottoa.

Vastapainoksi vuokranantaja saa 10 – 15 % provisiota tästä majoitustuotosta, normaalin kuukausivuokran lisäksi. Näin molemmat osapuolet hyötyvät ja yhä useampi vuokranantaja rohkaistuu jälleenvuokrauksen sallimiseen. Esimerkiksi ylioppilassäätiöiden vuokra-asuntoja seisoo paljon kesäisin tyhjillään. Mikäli ne kaikki saataisiin Friday Flatsiin vuokralle, saisivat opiskelijat merkittävää lisätuloa ja myös säätiölle kertyisi näin merkittävää tuottoa.

Helppoa ja turvallista 

Asunnon- tai kiinteistönomistaja voi itse määrittää provision määrän ja haluamansa ehdot jälleenvuokraukseen. Friday Flats tarjoaa valmiin, muokattavan sopimuspohjan sekä huolehtii rahaliikenteestä.

Ehdot voivat sisältää esimerkiksi enimmäismäärän yksittäisen asunnon vuokrattaville päiville, kuukaudet jolloin edelleen vuokraus on sallittua, kuukausille, rajoituksia vieraiden lemmikkieläimille tai tupakoinnille sekä omistajan veloittaman osuuden majoittamisen tuotoista.

Friday Flatsin hyväksyttyä ehdot omistaja voi viedä ne vuokralaistensa kanssa tekemiin sopimuksiin. Tämän jälkeen asunnon vuokraaminen voidaan aloittaa. Friday Flats maksaa vuokranantajalle provision jälleenvuokrauksen tuotoista.

asunnon vuokraus                                       Etenkin suurten kiinteistöjen omistajat tekevät merkittävää tuloa, mikäli sallivat vuokralaisten jälleenvuokrata asuntoja.

Vuokranantaja  - kiinnostuitko? Ota yhteyttä veli-pekka[at]fridayflats.com

Vuokralainen - voit myös ilmiantaa vuokranantajasi, niin sovitaan yhdessä osapuolia hyödyttävästä menettelystä.

Katso tästä tuore artikkeli siitä mikä Friday Flats on ja paljonko sillä voi tienata.