Aloitimme syksyllä juttusarjan, jonka ensimmäisessä osassa Emilia kertoo sijoitusasunnon hankkimisesta Friday Flats-majoittumista varten. Toisessa osassa sisustussuunnittelijanakin työssään toimiva Emilia kertoo, mitä kannattaa ottaa huomioon sisustuksessa silloin, kun ei ole kyse omasta kodista.

 

Tässä osassa pääsemme kurkistamaan, miltä valmis asunto näyttää! Kun kyseessä on viisi henkilöä majoittava yksiö Helsingin Kalliossa, saattaa monelle tulla yllätyksenä, että yöhinta on vain 50 euroa. Kannattaa siis tehdä vähän pidempikin shoppailureissu kavereiden kanssa tai nauttia keskeisestä sijainnista ja viihtyisästä asunnosta työmatkan aikana. Tarkempia asunnon tietoja pääset katselemaan tästä.

 

Edullinen majoitus Helsinki
Emilian asunto koki täydellisen muodonmuutoksen. Lopputulos on persoonallinen ja viihtyisä.

 

Emilia kertoo, että kohteen julkaiseminen Friday Flats-palvelussa oli todella helppoa.

"Houkuttelevan otsikon ja puhuttelevan kuvauksen keksiminen aiheutti ensin vähän päänvaivaa. Aloin kuitenkin miettiä asunnon parhaita puolia ja sitä, mitä itse haluaisin tietää, jos olisin vuokraamassa lomamajoitusta tai tilapäistä vuokra-asuntoa." 

 

big_637507

 Edullinen majoitus Helsinki

 

Tyylikkäitä ratkaisuja ilman budjetin ylitystä 

Moni Friday Flats-majoittaja vuokraa omaa kotiaan silloin, kun on itse poissa sieltä. Emilia tähtäsi kuitenkin alusta asti helpon lisätienestin tekoon majoittamalla lyhytaikaisia vuokralaisia. Yksi asunnonoston pääkriteereistä oli sijainti - Helsingin keskustan tuntumassa sijaitsevalle yksiölle on korkea kysyntä ympäri vuoden. Jotta majoitustoiminta pysyy kannattavana, ei asunnon remontointiin tai sisustukseen kuitenkaan kannata käyttää järkyttäviä summia rahaa. Emilia, miten pysyit budjetissa?

"Bitconin upeat pöytälamput löytyivät tori.fi-sivustolta. Koristetyynyt taas ompelin itse ja sain näin juuri haluamani kuosit, jotka sopivat täydellisesti muuhun sisustukseen. Tuoleja etsin pitkään sisustusliikkeistä, mutta lopulta tein huippulöydön kierrätyskeskuksesta. Vaikka sisustusjutut ovatkin lähellä sydäntäni, pyrin pitämään mielessäni, mikä matkailijalle on aidosti tärkeintä: vuode, keittiö ja sijainti. Harva haluaa maksaa korkeampaa yöhintaa vain design-kalusteiden takia." 

 

Katso tästä kaikki asuntomme Helsingissä.

Haluaisitko tietää, miten voit vuokrata kotiasi, kun olet poissa?

Jätä sähköpostisi ja kerromme sinulle:

  • Miksi sinun kannattaisi kokeilla lyhytaikaisvuokrausta
  • Miten voit tehdä rahaa asunnollasi
  • Kuinka paljon voisit tienata


Kiitos, lähetimme sinulle sähköpostia!

Pyytäisimme sinua vastaamaan vielä lyhyeen kyselyyn, jotta voimme tarjota sinulle parhaat vinkit lisätulojen tienaamiseen asunnollasi.

Nimi

Millaisen asunnon voisit vuokrata?

Mikä kuvaa sinua ja asuntoa parhaiten?

Haluan: