Lahden MM-kisat järjestetään 22.2 - 5.3.2017, mikä tarkoittaa satojatuhansia kävijöitä seudulle. Hotellimajoitus ei millään riitä kaikille, joten nyt on oivallinen tilaisuus laittaa oma koti vuokralle. Viikkohinnat majoitukselle saattavat olla jopa 3000 euroa, sillä kysyntä on niin kovaa! Sohvapaikkoja voi tarjota niinkin, että on itse kotona, mutta parhaat rahat saa lähtemällä itse reissuun tai anopin luo kylään. 

Miten pääsen MM-kisan majoittajaksi? 

Mikäli haluat tehdä helppoa rahaa, laita nyt asuntosi vuokralle Friday Flatsiin. Asunnon ilmoittaminen on täysin ilmaista ja se kannattaa tehdä heti, sillä kisavieraat varaavat matkojaan viimeistään lokakuun aikana. Lahden alueella olevat asunnot ovat toki ensisijaisia vaihtoehtoja, mutta esimerkiksi viime MM-kisojen aikaan majoitusta myytiin Vantaalta asti. Asuntosi löytyy hakukoneestamme paikkakunnan perusteella, mutta kuvaukseen kannattaa lisätä etäisyydet kisapaikalle. Näin ulkomaalaisenkin kisaturistin on helppo valita paras sijainti.

Haluan vuokrata asuntoni, mutta minulla ei ole aikaa

Friday Flats toimii yhteistyössä Forenomin kanssa, joka operoi päivittäin tuhansia asuntoja huolehtien siivouksesta, avaintenluovutuksesta ja asiakaspalvelusta. Mikäli haluat majoittaa kisavieraan kotiisi, mutta et ehdi paneutua asiaan muuten, soita meille. Hoidamme vuokrauksen puolestasi, ilmoitat meille vain päivät, jotka olet poissa.

Lahti 2017