Kymenvirran pariskunta asuu yksivuotiaan lapsensa kanssa Kruunuvuorenrannassa. Heidän neliönsä sijaitsee uudessa taloyhtiössä, johon he muuttivat alkuvuodesta 2016. Ajatus oman kodin vuokraamisesta tuli pariskunnalle ensimmäisen kerran mieleen, kun he kuulivat Airbnb:stä.

"Ollaanhan me sitä ennenkin ajateltu, kuinka tyhmää on pitää asuntoa tyhjillään, kun on itse reissussa. Mietittiin Airbnb:tä, mutta jotenkin ei saanut aikaiseksi. Varsinkin kun on itse reissussa, niin on mahdoton olla ottamassa vierasta vastaan ja toisaalta lomalle lähtiessään ei jaksa viimeisenä olla siivoamassa kotiaan tip-top-kuntoon", kommentoi Jukka.

Kuullessaan Friday Flatsin palvelumallista Kymenvirrat uskalsivat ensimmäisen kerran laittaa asuntonsa vuokralle. He tiesivät olevansa Kaakkois-Aasiassa seitsemän viikkoa, minkä aikana ehtii saamaan jo hyvän tienestin.

"Teimme Friday Flatsin kanssa Premium-sopimuksen, mikä tarkoittaa sitä, että meidän ei tarvinnut itse laittaa tikkua ristiin. Kun palasimme Suomeen, oli asunto siivottu erittäin hyvään kuntoon ja tilillä odotti sievoinen summa rahaa. Tämä oli meille niin vaivaton tapa tehdä rahaa, että voisimme ehdottomasti kokeilla sitä uudelleenkin."

Friday Flats Premium
Friday Flatsin Veli-Pekka Pulkkinen ja Jukka Kymenvirta tekivät Premium-sopimuksen.

Laita tästä oma asuntosi vuokralle

Lue tästä uusi artikkeli siitä miten Premium-malli tekee vertaisvuokrauksesta helpompaa kuin koskaan.

Friday Flats on suomalainen verkkosivusto, joka toimii yhteistyössä majoitusjätti Forenomin kanssa. He tarjoavat täyden palvelun vuokrausmallin, joka tarkoittaa sitä, että asunnonomistaja voi ansaita rahaa tekemättä mitään. Vuokrausajat ovat kaikkea parista päivästä useampaan kuukauteen. Lyhytaikainen vuokraus erityisesti tapahtumien aikaan mahdollistaa korkeatkin tuotot. Friday Flatsissa on tällä hetkellä 10 000 asuntoa ympäri maailmaa.