Hotelleita on perinteisesti pidetty ykkösprioriteettina lomamajoituksen valinnassa. Nykypäivänä asumismuotoja on kuitenkin tarjolla jokaiseen tarpeeseen. Tässä neljä syytä, miksi yksityinen vuokra-asunto Friday Flatsin tai esimerkiksi Airnbnb:n kautta saattaa olla hotellihuonetta parempi vaihtoehto. 

  1. Säästä rahaa. Varsinkin kun reissuseurueeseen kuuluu useampi henkilö, kannattaa miettiä omakotitalon tai isomman huoneiston vuokraamista hotellin sijasta. Samalla rahalla saa paljon enemmän neliöitä ja sitä myöten omaa rauhaa.

Staying in a house instead of a hotel room ensures you enough space

2. Elä kuten paikallinen. Hotellimajoitus tarkoittaa yöpymistä samassa rakennuksissa muiden turistien kanssa, minkä johdosta et välttämättä tavoita kovin autenttista kulttuurikokemusta. Majoittumalla yksityisessä vuokra-asunnossa et myöskään joudu miettimään, kuinka pitkään kanssalomailijat pitävät allasbileillään sinua hereillä.

Enjoy your morning coffee in privacy

3. Keittiö ja muut lisähöysteet. Omakotitalo tai huoneisto tarjoaa sinulle merkittävän lisäedun majoitusmukavuuttasi ajatellen - käytössäsi on keittiö ja parhaimmassa tapauksessa takapiha, jossa lapset pääsevät vapaasti leikkimään.

Fully-equipped kitchen in travel accommodation

4. Valikoima ja persoonallisuus. Hotellien tyyli noudattaa pääsääntöisesti geneeristä kaavaa, sillä kohderyhmänä ovat isot massat. Kun yövyt jonkun kotona, saat kuitenkin nauttia mitä uniikeimmista sisustuksista ja tunnelmasta. Kodeissa on suunniteltu asumismukavuus aivan eri tasolle, kun kyse on yhden yön majoituksen sijaan kyse pitkäaikaisesta viihtyvyydestä ja toimivuudesta.

Unique design in vacation rentals