Friday Flats on Airbnb:n kaltainen verkkopalvelu netissä. Sen omistaa pohjoismaiden suurin majoitusyhtiö Forenom, jolla on vankka kokemus asuntojen vuokrauksesta. Nyt yksityisillä ihmisillä on mahdollisuus vuokrata omaa kotiaan helposti, ammattilaisen tuella. Listasimme neljä syytä, miksi vuokraaminen Friday Flatsin alustalla kannattaa. 

1. Meillä voit joko vuokrata itsenäisesti tai valita Premium-malliin, jossa hoidamme vuokraustoiminnan puolestasi (hinnoittelu, markkinointi, avaintenluovutus, asiakaspalvelu, siivous).

2. Tavoitat tuhansien lomailijoiden lisäksi myös yritysasiakkaita: käytössämme on kumppanimme Forenomin valmis asiakaskunta ja myyntikoneisto. Isojen hankkeiden aikana kysyntä nousee nopeasti myös pienillä paikkakunnilla, ja yritysasiakkaiden majoitusjaksot saattavat olla pidempiäkin.

3. Huolehdimme rahaliikenteestä puolestasi. Friday Flats pitää huolta siitä, että saat rahasi varmasti ja täsmällisesti. Vieras maksaa koko summan aina ennen majoituksen alkua.

4.Teemme yhteistyötä useiden hakukoneiden kuten HomeToGon kanssa. Asuntomme saavat laajaa näkyvyyttä kansainvälisesti. Lisäksi teemme päivittäin kohdennettua markkinointia.

Mikäli haluaisit lisää tietoa Premium-mallistamme, ota yhteyttä veli-pekka@fridayflats.com.