Forenom on pohjoismaiden markkinajohtaja joustavien majoitusratkaisujen tarjoajana. Valikoimasta löytyy niin aparthotellia, hostellia, kalustettua asuntoa kuin esimerkiksi konttihotellia kiireelliseen projektimajoitukseen. Uusimpana valikoimasta löytyy myös unikapseleita! Voidaankin sanoa, että yritys ei ole missään vaiheessa pitänyt "ei-oo":n myymisestä ja valikoima tällä asenteella kehittyykin alinomaa kokonaisvaltaisempaan suuntaan. Mitä tahansa asiakas tarvitseekin, Forenom hoitaa! Ja tämä ei ole pelkästään markkinointiklisee.

Miksi sitten vertaisvuokrauspalvelu? 

2016 Forenom päätti ostaa puolivalmiin teknologian, joka oli jo ollut käytössä entisillä omistajilla parisen vuotta. Kyseessä oli Airbnb:n kaltainen nettisivu, jonka kautta yksityisten henkilöiden on mahdollista vuokrata asuntoja toisilleen, ihan vaikka viikonlopun ajaksi. Forenomiin tämä liittyy siten, että yrityksessä oli huomattu majoituskapasiteetin puutetta etenkin pienemmillä paikkakunnilla. Projektimyyntiin tulee paljon pyyntöjä nopeasta projektimajoituksesta isolle porukalle. Mietitäänpä vaikka Uudenkaupungin tilannetta: mistä taikoa asuntoja autonrakentajille? Hotelleja ei pienelle paikkakunnalle kannata rakentaa, sillä mihin kalliit investoinnit käytetään projektin loputtua? Hidasta, kallista, pysyvää. 

Forenom ymmärsikin, että Friday Flats on vastaus haasteeseen: teknologian myötä yksityiset ihmiset voivat helposti ja kannattavasti osallistua asuntotalkoisiin ja majoituskapasiteettia päästään rakentamaan yhdessä, ketterästi. Kun kysyntä ja tarjonta pääsevät paremmin kohtaamaan, puhutaan todellakin asuntojen hukkakapasiteetin minimoinnista. Käytetään ensin jo olemassa oleva kanta ja lähdetään sitten miettimään esimerkiksi konttihotelleja tai jopa pysyvämpiä kiinnityksiä! Kustannustehokkuuden lisäksi vertaisvuokraus on ekologista sekä piristää matkailua, kun turisteja pystytään paremmin majoittamaan. Matkailun ympärille taas saadaan rakennettua lisää esimerkiksi kuljetus- ja ruokapalveluita.

Eli mikä Friday Flats?

Friday Flats on verkkosivu osoitteessa www.fridayflats.com, jonne kuka tahansa voi ilmaiseksi laittaa kotinsa vuokralle. Jokaisella meistä on vähintäänkin pari viikonloppua vuodessa, kun olemme ulkomailla, ystävän luona tai sukulaisen nurkissa. Samaan aikaan paikkakunnalle saattaa olla tulossa työmatkalainen tai turisti, joka haluaisi vuokrata asuntomme ihan vaan pariksi päiväksi. Friday Flats on se kanava, joka yhdistää majoituksen tarjoajan ja majoittujan. 

Miten Friday Flats poikkeaa Airbnb:stä? 

Meillä on mahdollista toimia täysin kuten Airbnb:ssä eli jokainen voi laittaa ilmaisen asuntoilmoituksen sivuillemme ja sen jälkeen huolehtia majoituksen järjestämisestä. Muutaman prosentin palvelumaksu veloitetaan ainoastaan toteutuneesta varauksesta eli et sitoudu minkäänlaiseen vuosimaksuun: palvelu on toisin sanoen riskitön. Itsenäisen mallin lisäksi tarjoamme huippusuosittua Premium-mallia, joka tarkoittaa vuokrauksen ulkoistamista Forenomille. Meidän ammattilaisemme käyvät siivoamassa asuntosi ennen ja jälkeen majoituksen, huolehtivat avaintenluovutuksesta, myynnistä ja asiakaspalvelusta. Mikäli haluat ulkoistaa vain osan palveluista, on sekin mahdollista. Palvelumaksumme määräytyy tapauskohtaisesti palveluiden määrästä riippuen.

Lue tästä uusi artikkeli siitä miten Premium-malli tekee vertaisvuokrauksesta helpompaa kuin koskaan.

Katso tästä tuore artikkeli siitä mikä Friday Flats on ja paljonko sillä voi tienata.

Haluaisitko tietää, miten voit vuokrata kotiasi, kun olet poissa?

Jätä sähköpostisi ja kerromme sinulle:

  • Miksi sinun kannattaisi kokeilla lyhytaikaisvuokrausta
  • Miten voit tehdä rahaa asunnollasi
  • Kuinka paljon voisit tienata


Kiitos, lähetimme sinulle sähköpostia!

Pyytäisimme sinua vastaamaan vielä lyhyeen kyselyyn, jotta voimme tarjota sinulle parhaat vinkit lisätulojen tienaamiseen asunnollasi.

Nimi

Millaisen asunnon voisit vuokrata?

Mikä kuvaa sinua ja asuntoa parhaiten?

Haluan: