Miksi majoittua Friday Flatsin kautta? Tähän on helppo vastata useammallakin tavalla – näkökulmaan vaikuttaa varsinkin se, mitä vaihtoehtoja mietit.

Oikeat kodit voittavat mielestämme hotellimajoituksen. Perinteinen vuokraaminen ei yleensä toimi parin viikon tai parin kuukauden tarpeeseen. Lyhytaikainen vuokraus on hyvä vaihtoehto vaikka työkomennuksella, remonttia paossa tai lomaillessa niin koti- kuin ulkomailla.

Lisäksi olemme huomanneet, että vertaismarkkinoillakin on pulaa tarjonnasta viikkoa pidemmille jaksoille, etenkin kaupunkialueilla. Lyhyet varaukset tekevät monen palvelutarjoajan kohdekalentereista rikkonaisen. Siksi olemme panostaneet saatavuuteen pidempien jaksojen osalta. Meiltä on usein mahdollista löytää myös majoitusta vaikkapa tapahtumien aikaan, kun kaikki paikat tuntuvat olevan täynnä.

Jotta voit varata majoituksen, tarvitset Friday Flats-profiilin sekä luottokortin tai PayPal-tilin. Profiilin luomiseksi tarvitset profiilikuvan, puhelinnumeron, sähköpostiosoitteen tai Facebook-tilin.

 

Varaaminen

1. Etsi mieleisesi majoituspaikka hakutoiminnon avulla

2. Varaa kohde
Kun olet löytänyt mieleisesi kohteen, lähetä varauspyyntö. Majoittajan tulee vastata pyyntöön 48:n tunnin kuluessa. Jos varaus vahvistetaan, saat yhteystiedoilla varustetun kuittauksen. Maksu veloitetaan vasta kun varaus on vahvistettu. Jos kohde on merkitty instant booking -merkinnällä, sinun ei tarvitse odottaa majoittajan kuittausta.

3. Matkusta
Ennen reissua, ota yhteyttä majoittajaan ja sovi saapumisen yksityiskohdista. Jätä matkan jälkeen arvostelu.

Tervetuloa kotiin!