Helsingin Sanomat kirjoittaa, että Lapin alkavasta talvimatkailukaudesta povataan ennätyksellistä. Lappi vetää nyt turisteja varsinkin ulkomailta.

”Viime vuosi meillä oli ennätyksellinen ja nyt jo voi sanoa, että tulevasta vuodesta tulee parempi”, sanoo toimitusjohtaja Jouni Palosaari Leviltä. Ennen joulua aukeaa joukko uusia suoria lentoja Lappiin ja lista on pitkä: Esimerkiksi Norwegian alkaa lentää Rovaniemeltä Lontooseen kahdesti viikossa ja lentoja tulee paljon myös Keski-Euroopasta. (HS 9.10.2016)

Akuutti pula hotellikapasiteetista 

Palosaari kommentoi: ”Ennakkomyynti käy hyvin, mutta ongelma on se, että kun tulee uusia toimijoita Euroopasta ja Aasiasta, niin meillä tulee jo pulaa hotellikapasiteetista. Matkanjärjestäjät haluavat kiintiöitä ja meillä ei ole välttämättä antaa niin paljon kuin he haluavat. Tällainen positiivinen ongelma.” (HS 9.10.2016)

Yksityisten asunnonomistajien tilaisuus tehdä tienestiä 

Koska hotellit eivät pysty vastaamaan räjähtävään kysyntään, nyt on hieno tilaisuus laittaa oma asunto vuokralle esimerkiksi silloin, kun on itse reissussa. Myös osan ajasta tyhjänä seisovat mökit ja esimerkiksi sijoitusasunnot voi ilmoittaa helposti Friday Flats-palvelussa. Ilmoituksen tekee muutamassa minuutissa ja yöhinnan voi määritellä itse sen mukaan, minkä kokee itselle sopivaksi korvaukseksi majoituksen tarjoamisesta. Hulppeimmilla kohteilla voi pyytää samoja hintoja kuin hotelleilla.

Veli-Pekka Pulkkinen Friday Flatsilta kertoo, että suomalaiset ovat usein liian vaatimattomia oman asuntonsa markkinoimisessa ja hinnoittelussa. "Meille sauna ja jopa palju saattaa olla arkipäivää, mutta monelle ulkomaiselle turistille nämä lasketaan luksusvarusteluksi. Kannattaa tutustua Friday Flatsin vastaaviin kohteisiin omalla alueella, jotta on helpompi suhteuttaa oman kodin markkina-arvo." 

 

Majoita tästä turisti.

Tai tutustu tästä Lapin majoitustarjontaan.

Friday Flats

 

Haluaisitko tietää, miten voit vuokrata kotiasi, kun olet poissa?

Jätä sähköpostisi ja kerromme sinulle:

  • Miksi sinun kannattaisi kokeilla lyhytaikaisvuokrausta
  • Miten voit tehdä rahaa asunnollasi
  • Kuinka paljon voisit tienata


Kiitos, lähetimme sinulle sähköpostia!

Pyytäisimme sinua vastaamaan vielä lyhyeen kyselyyn, jotta voimme tarjota sinulle parhaat vinkit lisätulojen tienaamiseen asunnollasi.

Nimi

Millaisen asunnon voisit vuokrata?

Mikä kuvaa sinua ja asuntoa parhaiten?

Haluan: