Eikö vuosi ole ottanut vauhtia alleen? Olet kenties huomannut unelmoivasi lomasta silloin tällöin. Listasimme kolme houkuttelevaa matkakohdetta, jotka varmasti täyttävät toiveesi ja tarjoavat tuliaisiksi puhtia arkeen. Unelmaloman ei tarvitse olla kallis – fiksu säästää majoituksesta sievoisen summan! Katso alta suosituksemme.

Lappi

yllas

Lappi on hyvää vauhtia nousemassa kansainvälisten reissaajien suosioon. Lentoja eri puolilta maailmaa laskeutuu Pohjolan lakeuksille vuosi vuodelta enemmän. Matkailun kukoistus poikii toistaan hauskempia aktiviteetteja matkailijoiden riemuksi.

Levillä voi vaikkapa ihailla tähtitaivasta tunturia kyntävän lumikissan isoista ikkunoista. Kemissä puolestaan pääsee tutustumaan veden anatomiaan jäänmurtaja Sampolla. Omatoimiset seikkailijat voivat sitoa lumikengät jalkoihinsa ja kivuta lähimmän tunturin huipulle nauttimaan maisemista ja voiton tunteesta.

Katso kaikki Friday Flatsin majoitukset Lapissa

Lue lisää Ylläksen majoitusvinkeistä

lappi_majoitus

New York

New Yorkin säkenöivää tunnelmaa ei sää tai vuodenaika hetkauta. Kaupunki on aina elementissään. Suora lento ja vuosien saatossa laskeneet lentojen hinnat ovat tehneet New Yorkista suomalaisten kaupunkimatkailijoiden suosikkikohteen.

Mielikuvista poiketen New Yorkissa pärjää tiukemmallakin budjetilla. Monet museot tarjoavat jopa ilmaisen sisäänpääsyn. State Island Ferryn maksuttomalla miniristeilyllä pääsee ihailemaan kaupungin ainutlaatuista siluettia mereltä päin. Sen jälkeen voi piipahtaa  mieleenpainuvalla Brooklyn Flean kirpputorilla - vaikka taskut tyhjillään, sillä Brooklyn Flea on elämys itsessään.

Katso Friday Flatsin majoitukset New Yorkissa

newyork_majoitus

Mauritius

Eksoottinen lomakohde ei välttämättä ole kallis tai vaikeapääsyinen. Nopean hintavertailun perusteella Madagaskarin itäpuolelle sijaitsevalle Mauritiukselle lentää alle 900 eurolla. Air Francen operoima matka sisältää vain yhden välilaskun. Friday Flatsin edulliset majoitushinnat paratiisisaarella alkavat 60 eurosta.

Mauritiuksella kello tikittää vain kaksi tuntia Suomea edellä, joten matkustus ei aiheuta aikaerorasitusta. Rannalle voi rientää heti lentokoneen laskeuduttua kuluttamatta aikaa aikaerosta palautumiseen. Saari sopii erityisesti pallontallaajille, jotka nauttivat varpaiden välissä kutiavasta rantahiekasta.

Katso Friday Flatsin majoitukset Mauritiuksella

mauritius_matka

Lähteet: Rantapallo.fi, Mondo, Trip Advisor, Levi.fi, Ebookers.com

Forenomin Facebook-sivulla on käynnissä arvonta 7.2.2017-15.2.2017. Osallistumalla voit voittaa 100 euron alennuksen majoituksestasi.