Friday Flats etsii iloisia tyyppejä keikkaluontoiseen työhön eri puolille Suomea

Friday Flats on asunnon vertaisvuokrausta tarjoava palvelu. Kuka tahansa voi vuokrata asuntonsa hotellihuoneen tapaan ja tienata ylimääräistä. Asunnot näkyvät majoituksia tarjoavilla sivustoilla ympäri maailmaa.

Asunnon vuokraaja voi lisämaksua vastaan valita Premium-palvelun, mikä tarkoittaa, ettei hänen tarvitse huolehtia vuokraamiseen liittyvistä tehtävistä.

Tässä kohtaa astuu FF-agentti kuvioon.

FF-agentin tehtävä on vastaanottaa vieraat ja huolehtia viihtyvyydestä pitämällä paikat siistinä ennen ja jälkeen vierailun. Majoitustoiminnasta huolehtimiseen kuuluu mm. majoitustoiminnasta huolehtiminen, kuten vieraiden vastaanotto, avainten luovutus, siivous ja lakanoiden vaihto. 

Lisäksi FF-agentti etsii aktiivisesti uusia asunnon vuokraajia, joilta puuttuu aika tai tahto järjestää itse majoitustoimintaa. FF-agentti auttaa näin kohteiden omistajia, kuten tuttavia tai naapureita, ja samalla tienaa.

FF-agenttina pääset tutustumaan mielenkiintoisiin ihmisiin eri puolilta maailmaa. Saat vapauden vastaanottaa vain ne työkeikat, jotka sopivat aikatauluusi.

 

Tee itsestäsi alueen mukavin FF-agentti, tienaa ja auta naapureitasi tienaamaan!

Lisää nimesi listalle, niin kuulet meistä meilitse – ja varsinkin kun tarvitsemme FF-agentteja alueellasi.


Aloita tästä,
kuulet meistä pian!

Nimi

Postinumero

Sähköposti