Siinä missä etenkin suurempien kaupunkien asumiskustannukset kasvavat ja materialismi ohjaa kulutuskäyttäytymistä, palkat eivät kuitenkaan nouse samaa tahtia. Mikäli et siis ole syntynyt perijäksi tai perijättäreksi tai päätynyt taloudellisesti katsottuna onnellisesti naimisiin, saatat olla pienen dilemman edessä. Muuttaako kulutustottumuksia vai tehdä lisää töitä? 

Digitalisaation myötä uusia ansaintamahdollisuuksia

Et ole ehkä tullut ajatelleeksi, mutta nykyään voit vuokrata omaa autoasi tai asuntoasi mikäli se seisoo käyttämättömänä. Kyse ei ole välttämättä edes pitkästä ajanjaksosta kerrallaan - voit vuokrata omia hyödykkeitäsi vaikka päiväksi kerrallaan. Pidemmältä ajalta kuten muutamalta viikolta ansaittu tienesti on jo niin merkittävä, että voit kustantaa sillä seuraavan lomamatkasi. Miksipä siis ei?

Friday Flats yhteistyöhön RidenRent:n kanssa

Friday Flats on tehnyt asunnon vuokrauksen helpoksi sekä asunnon omistajan että matkailijan päässä. Haluamme kuitenkin tarjota asiakkaillemme vieläkin kokonaisvaltaisempaa palvelua ja ajoneuvojen vuokraamisen mahdollistaakin nyt RidenRent. Kyseessä on tamperelainen startup, jonka kautta voit sekä vuokrata omaa ajoneuvoasi (henkilöauto, kuorma-auto tai vaikka skootteri) päivähinnalla tai toisaalta vuokrata menopelin haluamaksesi ajaksi.

Yksityisten omistajien kulkuneuvojen lisäksi palvelu tarjoaa myös pidempiaikaisia vuokra-autoja. RidenRent on joustava autojen toimituksen suhteen - voit pyytää että auto tuodaan esimerkiksi lentokentälle tai juna-asemalle. Tämä vaihtoehto on ideaali etenkin työmatkalaisille, jotka viettävät muutamasta kuukaudesta vuoteen uudessa maassa, eivätkä halua ostaa siksi ajaksi omaa autoa. Friday Flatsin käyttäjänä saat RidenRentiltä aina parhaat diilit.

Vuokraa tästä itsellesi menopeli tai laita autosi tästä vuokralle

Autojen vertaisvuokraus on yleistynyt etenkin pääkaupunkiseudulla, jossa omalle autolle ei ole jatkuvaa käyttöä.
Autojen vertaisvuokraus on yleistynyt etenkin pääkaupunkiseudulla, jossa omalle autolle ei ole jatkuvaa käyttöä.