Friday Flatsissa valitset kahdesta vuokrausmallista: Independent tai Premium.

Independent-mallissa toimit itse isäntänä. Veloitamme komissiona määrittelemästäsi päivähinnasta 3%. Verotuksen ja lain näkökulmasta toimit itse vuokraajana, ja vastaat tulo- tai pääomaverosta sekä mahdollisesta arvonlisäverosta. Verokäytännöt vaihtelevat maittain, ja voivat muuttua ajan mittaan. Independent-malli on hyvä ratkaisu niille, joilla on mahdollisuuksia ja intoa majoitustoimintaan.

Premium-mallissa me huolehdimme vuokrauksen arjesta (hinnoittelu, markkinointi, avaintenluovutus, asiakaspalvelu, siivous), jotta voisit keskittyä sinulle tärkeisiin asioihin. Veloitamme 30% saadusta majoitustuotosta (vierailta peritty maksu miinus kulut). Emme takaa tiettyä tuottotasoa, koska tuoton suuruus riippuu mm. asunnosta, sijainnista ja sesongista.

Meitä kuitenkin kiinnostaa tehdä tulosta, joten teemme voitavamme myynnin ja tuloksen eteen. Jos tuottoa ei synny, sinulta ei veloiteta mitään. Verotuksen ja lain näkökulmasta vuokraamme kohteen sinulta, ja tilitämme vuokrana 70% majoitustuotosta. Laskutamme vieraalta mahdollisen arvonlisäveron, ja ilmoitat verottajalle vain saamasi tuoton.

Lyhyesti: voit saada asuntosi tuottamaan pienellä vaivalla!