Pakettimatka on joskus juuri sitä, mitä matkailija lomaltaan kaipaa: helppous, valmiiksi varatut lennot ja hotelli täysihoidolla. Nykyään yhä useammat matkailijat haluavat kuitenkin itse räätälöidä heille täydellisen kokemuksen. Omatoimimatkailijalla on tarkka käsitys siitä, miten ja missä hän haluaa yöpyä. Tällöin myös ruokapalveluilta odotetaan monipuolisuutta. Lomamatkalla saattaa olla mukava tutustua uuteen kaupunkiin jalkaisin ja etsiä ravintolaa kaikessa rauhassa, mutta tilanne muuttuu kun olet työmatkalla tai muuten vaan väsynyt pitkän päivän jälkeen.

Italialaista lounaaksi, nepalilaista päivälliseksi

Friday Flats on laajentanut toimintaansa aloittamalla yhteistyön Wolt-ruokapalvelun kanssa. Näet jo majoituskohdetta varatessasi, mihin kohteisiin voit tilata ruokasi Woltin laajasta valikoimasta. Enää ei tarvitse tyytyä hotellin ravintolan suppeaan tarjontaan tai harhailla ympäri kaupunkia vertaillen hintoja. Woltilla teet tilauksen helposti kännykällä tai läppärillä ja ateriasi toimitetaan suoraan asunnon ovelle.

Friday Flatsin Veli-Pekka Pulkkinen kommentoi yhteistyötä:

"Haluamme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla ja tämä uudistus onkin otettu ilolla vastaan."

"Nykyajan kuluttaja tietää mitä haluaa. Siksi tarjoamme monipuoliset yöpymis- ja ravintolapalvelut. Pian tuomme myös kuljetuksen samaan yhtälöön, jotta matkasta voi räätälöidä helposti juuri omannäköisensä."

 

Friday Flats service