Erilaiset urheilutapahtumat ja festivaalit tuovat kymmeniätuhansia kävijöitä sinunkin kotikaupunkiisi. Hotellimajoitus ei millään riitä kaikille, joten kovan kysynnän aikaan on mitä oivallisin tilaisuus laittaa oma koti vuokralle. Viikkohinnat majoitukselle ovat jopa kolminkertaisia hiljaisempaan sesonkiin verrattuna.

Sohvapaikkoja voi tarjota niinkin, että on itse kotona, mutta parhaat rahat saa lähtemällä itse reissuun tai anopin luo kylään.

Esimerkiksi Lahden MM-kisat ovat synnyttäneet asuntojen vuokrausaallon. Paikalliset ovat ymmärtäneet kuinka kannattavaa lyhytaikainen vuokraus on.
Esimerkiksi Lahden MM-kisat ovat synnyttäneet asuntojen vuokrausaallon. Lahtelaiset asunnon omistajat ovat ymmärtäneet, kuinka kannattavaa lyhytaikainen vuokraus on.

Mikäli et halua itse huolehtia asunnon vuokrauksesta, hoidamme puolestasi kaiken siivouksesta avaintenluovutukseen. Ilmoita asuntosi ilmaiseksi osoitteessa www.fridayflats.comLue tästä uusi artikkeli siitä miten Premium-malli tekee vertaisvuokrauksesta helpompaa kuin koskaan.