Hyvässä asuntoilmoituksessa on kolme osa-aluetta: graafinen ilme, kirjoitettu sisältö ja majoittajan oma persoonallisuus. Tässä kirjoituksessa keskitytään näistä ensimmäiseen.

Laadukkaat valokuvat herättävät kiinnostusta, kertoen luotettavuudesta ja halukkuudesta tarjota vuokraajille vain parasta. Kaikesta huolimatta on mahdollista, että valokuvat eivät tarjoa riittävästi tietoa kohteesta. Valokuvat kertovat paljon ulkonäöstä ja kunnosta, mutta ne eivät välttämättä esittele kohdetta kokonaisuutena. Koska vuokraaja maksaa majoituksesta ennen kohteen näkemistä, kaikki mahdollinen tieto pitäisi olla tarjolla jo ilmoituksessa.

Yksi keino on toimia kiinteistönvälittäjän tavoin: kun valokuvien joukossa on asunnon pohjakuva, ilmoitus on uskottavampi sekä välittää huomattavasti tarkempaa informaatiota kohteesta.

2d_floorplanconversion                          furnish-example

Friday Flats yhteistyöhön CubiCasan kanssa 

Friday Flats tarjoaa helpon ratkaisun yhdessä oululaisen CubiCasan kanssa. Majoittaja voi hankkia tyylikkään pohjakuvan käyttöönsä, vaikka alkuperäistä pohjapiirrosta ei olisi saatavilla. Käytännössä palvelu toimii niin, että käsin piirretty pohjakuva ladataan CubiCasan nettisivulle ja parin tunnin kuluttua asiakas saa sähköpostiinsa digitaalisen version piirroksesta. Palvelun hinta on alle kymmenen euroa!

Lisäpalveluna tarjotaan ainutlaatuinen työkalu, jonka avulla voi lisätä huonekaluja ja sisustusta suoraan pohjakuvaan, parantaen koko ilmoituksen uskottavuutta.

Uusi palvelu julkaistaan Friday Flats-majoittajien käyttöön loppuvuoden 2016 aikana. Seuraa ilmoituksia aiheesta!

 

CubiCasa pohjakuvat

 

 

 

 

 

Blogin kirjoitti Tuomas Aarni, CubiCasan Sales Manager. Vuonna 2014 perustettu CubiCasa on toimittanut yli 68 000 asunnon pohjakuvat yhteensä 45 eri maahan. Ota yhteyttä: tuomas.aarni@cubicasa.com, puh. 040 7122 150.

 

Join Friday Flats Insiders

Thank you for subscribing. Please fill in your details below so that we can send you messages that you are interested in.

E-mail

Name

Postal code

Interested in

  • Tips for getting better return on property
  • Information about campaigns
  • Frequent updates on accommodation industry
  • Entertaining stories and reading

13.10.2016